Om Kathlyn

Lidt om mig:

Profil billede af Kathlyn Reneeh

Mine første spæde skridt ind i den digitale verden startede i 2005, da jeg skulle lave min første hjemmesidetil mit hobby som katteopdrætter.
Dengang var det Frontpage, men nogle år efter kom WordPress på banen. Og lad mig bare fortælle dig: Det var kærlighed ved første blik!

Tingene tog om sig så i 2013 begyndte jeg at hjælpe andre med at opbygge, optimerer og rådgive om deres hjemmeside, så de fik en website der fspejlede dem.
Mine mange års “trail and error” i WordPress lærte mig de fleste “do and don´t”, og jeg elsker at hele tiden udvikle mig med at bygge op i WordPress.
Så ja jeg er en passioneret ildsjæl, som godt tør at kalde sig selv for en lidt af nørd. For jeg er i den grad virkelig landet på den rette hylde og nyder at nørde med min passion hver dag.

Det hele begyndte med

at jeg startede som opdrætter af Maine Coon katte i 2005, og  dengang var det et must at have en hjemmeside til at promoverer opdrættet med. Hjemmesiden var min portefølje over hvad jeg lavede i det opdræt, og gav mig en stor mulighed for at nå ud til andre opdrættere samt potentielle killingerkøbere i forskellige egne af landet. Og med tiden også ud over landets grænser.

Nedenstående er et udpluk af mine forskellige designs jeg lavede på min katteriside gennem årene. Til sidst havde jeg fået så meget viden om wordpress og webdesign, at jeg sprang ud i det dybe vand og købte en af de dyre themes(2016). Dette theme lærte mig endnu mere om de mange muligheder der er i wordpress og jeg blev mere og mere hooked på at prøve kræfter med premium themes, som jeg i dag er rigtig glad for at arbejde med, da de gør det muligt for mig at tænke endnu mere kreativt.

Næsehår, katte og den pukkelryggede

Udover at være website-tosset, er jeg også stolt mor til 1 en skøn voksen datter og kæreste med Brian, som virkelig er min soulmate.

Vi bor i Roskilde i en lejlighed, der de fleste dage er virkelig hyggelig. Men er du vimmer, hvor kan jeg ind i mellem få lyst til at ansætte en rengøringsdame. At gøre rent er for mig lidt det samme som at få hevet næsehår ud.

Til daglig er jeg hende, de kalder livsnyderen, som ofte er ude og opleve noget smukt, sjovt eller interessant med mine veninder eller den pukkelryggede.

Jeg er også lidt (ok meget) af en kattedame, fordi katte går deres egne veje, og det gør jeg også. Derfor passer vi ret godt sammen 😉

Jeg håber du vil nyde besøget her på siten og får læst min blog. Ønsker du spørge ind til noget så tag endelig fat i mig.

Jeg elsker at få post <3