hunden sidder foran computer og hjælper med research af målgruppe
Egen virkomhed,  Målgruppe,  Praktik,  Research

Research, research, research

Uge 2 blev en uge, hvor jeg skulle bruge blandt andet tid på at analyserer de data, jeg havde fået ud af min research fra forrige uge.

 

Og jeg fandt ud af, der er et et konkret behov for de ydelser jeg tilbyder, for mange som springer ud som selvstændige, har ikke ikke tiden eller overskuddet til at sætte sig ind i at opbygge en hjemmeside . Mange af de adspurgte følte at det var en tidsrøver og frustrerende at sidde med når man ikke har prøvet at lave en hjemmeside før.

 

På det andet ben som var om WCAG, så er det ikke et behov der ligger lige for. Men som tiden vil blive mere og mere fremtrædende som krav på private hjemmesider. Så at begynde at gøre mig stærk indenfor dette felt, vil kun komme mig til gavn og differentierer mig fra andre webdesignere.

 

Så konklusionen for mig blev at jeg havde et godt fundament at bygge min virksomhed på.

Derud over har ugen budt på møder med en kunde jeg laver webshop for samt en afklarende samtale med en potentiel kunde.

 

 

Og så kom corona også lige forbi i form af en ping med at jeg har været nærkontakt hele to gange, så ugen blev en arbejde hjemmefra uge. Og det gav en god øvelse i at sørge for at holde fri om aftenen og hele weekenden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *