Multimediedesigner Kathlyn Reneeh Bjerre hjælper dig med at lave hjemmesiden
Egen virkomhed,  Praktik

At gå i praktik i din egen virksomhed

Første uge af min praktik er gået og den startede ud på en helt uventet måde. Om mandagen mødte jeg ind til en opstartssamtale på Vækstfabrikken i Køge. hvor jeg skal sidde i et kontorfællesskab under min praktik. Skolen har sørget for at booke mig en plads derude.

 

Jes og Carsten, som er dem der skal hjælpe mig med sparring derude, har selv gået iværksættervejen og er derfor meget skarpe på at finde ind til hvor man har huller i sit koncept og hvad/hvordan man kan gribe en opstart an. Så jeg fik gode og brugbare input til hvad jeg manglede at få kigget grundigere på i forhold til min opstart som selvstændig webdesigner, og den niche jeg gerne vil opererer indenfor.  Så det var en meget konstruktiv opstartssamtale jeg havde, det var godt at at få andres øjne på mit virksomhedskoncept, og få kigget i andre retninger end der hvor jeg selv havde kigget.

 

Så hvor jeg havde min egen agenda for ugen, så kom opgaven om at lave en markedsundersøgelse på som ugens vigtigste opgave. Undersøgelsen skulle afdække om der er et behov hos mine kunder for de services jeg tilbyder samt at jeg vil gøre det med det twist at de også skal være tilgængelige for handicappede i en WCAG light udgave.

 

Så der skulle hives fat i alt det jeg havde lært på studiet  om at lave desk research samt interviews, i et startup. Og undersøgelse gav en masse god viden som jeg kan få gavn af i opbygningen af min virksomhed. Og den kommende uge har undersøgelsen givet en masse der skal arbejdes videre på.

 

Derudover fik jeg den erfaring at jeg ikke arbejder særligt godt og produktivt i åbne kontor miljøer, som har den fordel at det er let at sparre og netværke med dem, som også sidder der. Men jeg har svært ved at distrahere mig fra lyde/støj og bliver derfor let hevet ud af min koncentration. 

Så en af opgaverne for denne her uge bliver at finde ud af, om jeg har en mulighed for at sidde på et afskærmet/lukket kontor derude.  

 

Så ugen har givet både gode indsigter og udfordringer, som jeg hen ad vejen må finde ud af hvordan det skal implementeres de kommende 10 uger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *