opstart af egen virksomhed kræver planlægning
Bloggen,  Egen virkomhed,  Praktik,  Webdesign

Forberedelser til praktikken

Om en lille uges tid begynder min praktik, og allerede nu er jeg ved at forberede mig på den.

I løbet af pratikken skal jeg huske at gøre brug af teori og værktøjer, som vi har tilegnet os viden om under uddannelsen.

Da jeg er næsten nystartet med min virksomhed, er min valgte tilgang til praktikken at bruge Lean Startup teorien.

Og for at holde mig på sporet med processen, har jeg oprettet en Trello til at hjælpe mig med at planlægge mine aktiviteter. Valget af Trello skyldes at jeg kan tilgå oversigten hvor som helst fra med min laptop og dermed hele tiden kan holde mig ajour i forhold til processen.


Et andet værktøj jeg også tager i brug allerede nu, er Planoly. Her kan jeg allerede nu planlægge opslag til min feed og stories på min Instagram. Det er meget bevidst jeg har valgt Instagram, som social media platform ved siden af min hjemmeside. Min research har vist at en stor procentdel af min primære målgruppe er at finde på Instagram. 
Med Planoly kan jeg også hente analyser ind fra min profil, som jeg vil bruge til den fremtidige strategi på platformen.

 

Hjemmesiden er også ved at blive gjort helt færdig, og det har virkelig været på min “to-do” længe, men har krævet en balance mellem studie og kunder jeg har haft undervejs. Men endelig er den flyveklar og det er dejligt.

/Kathlyn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *