billede af Canon kamera på bord med tegnet skitse og tuscher samt glas vand
Bloggen,  Egen virkomhed,  Praktik

Om bloggen

Om bloggen

Denne blog er oprettet i forbindelse med min praktik på multimediedesigner uddannelsen, som ligger i det 4. og sidste semester på uddannelsen.
Praktikken kommer til at finde sted her 1. kvartal 2022.

Her på bloggen vil jeg skrive om mine oplevelser og erfaringer med at gå i praktik i min egen virksomhed, som er en nystartet virksomhed og hvor jeg tilbyder hjælp med hjemmesider, både lave dem men også sparring til dem som helst vil lave dem selv. Jeg tilbyder at lave grafisk design til hjemmesider og hjælpe med at udarbejde indhold til de sociale medier.

Derudover vil man også kunne få min hjælp med at vedligeholde hjemmesider, altså blive webmaster for hjemmesiden.

Du kan finde min virksomheds website her: Webdesign by Kathlyn

 

Jeg håber at du vil nyde at følge bloggen .

/Kathlyn

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *