velkomstbillede til bloggen
Lidt af hvert

Velkommen til min blog og præsentation af mig.

Velkommen til min blog

Her på denne blog vil du kunne læse om mig og mit liv, om det at sadle om karrieremæssigt som 45-årig. På bloggen vil du læse opslag om at lave hjemmesider i WordPress og især i DIVI theme, men også om min interesse for markedsføring på de sociale medier. Opslag som jeg håber vil give en masse inspiration til jer læsere, som også interessere sig for hjemmesider, de sociale medier og markedsføring.

Lidt om hvem jeg er:
Jeg startede min allerførste WordPress blog/hjemmeside i 2005. Dengang var det på grund af jeg havde startet mit opdræt af Maine Coon katte op, og havde brug for en hjemmeside til at fremvise mine avlskatte og mine killinger ud til omverdenen på. Dette var måden at nå ud til et større netværk på, Facebook var jo ikke en del af den danske internet verden dengang.

Men efterhånden som jeg begyndte at lege med funktionerne bag ved, og opdagede de mange muligheder der lå i det, blev jeg mere og mere grebet af, at prøve hvad jeg kunne lave af design med det. I løbet af årene er det dog også blevet til en smuttur hen over Dreamweaver og Joomla!
Men hver gang er jeg vendt tilbage til WordPress, det er bare så let og lige til at arbejde i og med.

Også flere forskellige theme er blevet afprøvet, og efterhånden nåede jeg også punktet at gå fra de gratis themes over til Premium themes. Og til sidst måtte jeg bare prøve DIVI som rigtig mange WordPress bruger roste så højt, og jeg må sige, at jeg bestemt ikke blevet skuffet. Det theme har virkelig mange muligheder i sig designmæssigt.

Men I kan også finde mig på Facebook og på Instagram.

Skulle du have spørgsmål til mig og min hjemmeside, så tøv endelige ikke med at kontakte mig.

Mange hilsner

Kathlyn Reneeh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *