kvinde bider i en bog af frustration
Mindset

At skrive uden passion kan være dræbende for din blog

Når passionen ikke er der…
At skrive en blog handler om, at man har et ønske om at skrive til sin omverden om det som er ens passion. At man ønsker at dele ud af viden, værdier osv. Men sommetider så kan gnisten for at blogge forsvinde.

Sådan har det været for mig i et stykke tid, men det var ikke som sådan at gnisten for at blogge forsvandt. Det har mere været at finde tiden og overskuddet til at blogge, ved siden af studiet. For der var også lige det her jeg gerne lige ville bygge op på hjemmesidedelen og andre ting. Så det har for mig handlet om at få styr på mine prioriteringer, her på det sidste. Men jeg har kunne mærke at jeg savnede at blogge.

Vores verden er en verden, som er i udvikling hvor alting går stærkt, alt er op i højt tempo og der er så mange ting vi skal forsøge at presse ned i døgnets få timer. Faktisk er vi nødt til at køre vores hverdag efter et struktureret skema for at nå alt. Men sommetider så sker der det, at der bare er noget der vælter hele læsset for den ene dag. Og ens ellers nøjsomme planlægning skrider og alt det man skal, det når man bare ikke.

Og det kan påvirke ens gnist, og, poof, væk forsvinder overskud, gnist, motivation osv. Og her har jeg lært en vigtig lektion, lyt til hvad dit mindset fortæller dig i det øjeblik. Og spørg dig selv, er det så pokkers vigtig at få skrevet det blogindlæg lige i dag, i morgen eller kan det godt lige vente til næste uge? Eller er det fordi du ikke lige ved hvordan du skal få skrevet om det emne der bliver ved og ved med køre rundt i hovedet på dig? Nogle gange skal man stoppe op og tænke om det er fordi emnet ikke er helt modnet endnu inde i en. De bedste indslag på ens blog, er dem hvor man er passioneret.

Men når det kommer til ens passion, og man bare ikke kan finde motivationen. Så spørg dig selv, har din passion ændret retning og hvor hen. Nogle gange tager ens passion en drejning før man selv opdager det, så husk kom ned i tempo og find ind til din passion igen, for den er der – den er slet ikke forsvundet.

Bloggen skal nok være der, med mindre du vælger at slette den. Men husk dit overskud skal være der for ellers skriver du ikke med passion, og det vil din læser hurtigt gennemskue. En blog er kun god, hvis læserne kan mærke at man brænder for de emner man skriver om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *