Lidt om mig:Billede af Kathlyn Reneeh

Mine første spæde skridt ind i den digitale verden startede i 2005, da jeg skulle lave min første hjemmeside til mit hobby som katteopdrætter.
Dengang var det Frontpage, men nogle år efter kom WordPress på banen. Og lad mig bare fortælle dig: Det var kærlighed ved første blik!

Tingene tog om sig så siden 2013 jeg har hjulpet andre med at opbygge, optimerer og rådgive om deres hjemmeside, så de får en website der er deres og afspejler dem.

Mine mange års “trail and error” i WordPress sikre dig, at du kommer i trygge hænder. Jeg kender de fleste “do and don´t”.

Den ekspertise jeg har opbygget, kan du derfor mærke, lige så snart vi indleder et samarbejde. Du vil få hjælp fra en passioneret ildsjæl, som godt tør at kalde sig selv for en lidt af nørd. For jeg er i den grad virkelig landet på den rette hylde og nyder at udleve min passion hver dag.

Næsehår, katte og den pukkelryggede

Udover at være website-tosset, er jeg også stolt mor til 1 en skøn voksen datter og kæreste med Brian, som virkelig er min soulmate.

Vi bor i Roskilde i en lejlighed, der de fleste dage er virkelig hyggelig. Men er du vimmer, hvor kan jeg ind i mellem få lyst til at ansætte en rengøringsdame. At gøre rent er for mig lidt det samme som at få hevet næsehår ud.

Til daglig er jeg hende, de kalder livsnyderen, som ofte er ude og opleve noget smukt, sjovt eller interessant med mine veninder eller den pukkelryggede.

Jeg er også lidt (ok meget) af en kattedame, fordi katte går deres egne veje, og det gør jeg også. Derfor passer vi ret godt sammen 😉

Har du fået smag for et samarbejde eller ønsker du blot spørge ind til noget så tag tag endelig fat i mig.

Jeg elsker at få post <3

Pin It on Pinterest