Portefølje

Min portefølje over hjemmesider jeg har lavet gennem de sidste 12 år siden min interesse for wordpress og DIVI blev vakt.

Det hele begyndte med…

Da jeg startede som opdrætter af Maine Coon katte, var det et must at have en hjemmeside til at promoverer mit opdræt. En hjemmeside var jo en portefølje over hvad jeg lavede i det opdræt som også gav mig mulighed for at nå ud til andre opdrættere samt potentielle killingerkøbere i forskellige egne af landet. Og med tiden kom den også ud over landets grænser.

Nedenstående er et udpluk af mine forskellige designs jeg lavede på min katteriside gennem årene. Til sidst havde jeg fået så meget viden om wordpress og webdesign, at jeg sprang ud i det dybe vand og købte en af de dyre themes(2016). Dette theme lærte mig endnu mere om de mange muligheder der er i wordpress og jeg blev mere og mere hooked på at prøve kræfter med DIVI, som jeg i dag er rigtig glad for at arbejde med.

2009

2013

2015

2016

Og så begyndte andre at spørge..

Med tiden er det også blevet til at lave hjemmesider i WordPress for andre og her er et udpluk af dem og flere vil komme på med tiden når jeg har fået tilladelse fra sitens ejer:

Cochlear Implant Foreningen 2012

Cochlear Implant Foreningen

Cochlear Implant Foreningen ønskede en mere up to date hjemmeside, som skulle konverteres fra Frontpage til Wordpress.

Joyful Treasure 2014

Joyful Treasure

Jeg fik pludselig muligheden for at lave en hjemmeside for en kennel opdrætter, og dette blev resultatet, som ejer er rigtig glad for.
Denne hjemmeside er lavet i med SiteOrgins Origami theme.

Pin It on Pinterest