Portefølje

Min portefølje over hjemmesider jeg har lavet gennem de sidste 12 år siden min interesse for wordpress og DIVI blev vakt.

Det hele begyndte med at …

jeg startede som opdrætter af Maine Coon katte i 2005, og  derfor var det et must at have en hjemmeside til at promoverer mit opdræt med. Hjemmeside var min portefølje over hvad jeg lavede i det opdræt, og som følge deraf gav mig mulighed for at nå ud til andre opdrættere samt potentielle killingerkøbere i forskellige egne af landet. Og med tiden kom den også ud over landets grænser.

Nedenstående er et udpluk af mine forskellige designs jeg lavede på min katteriside gennem årene. Til sidst havde jeg fået så meget viden om wordpress og webdesign, at jeg sprang ud i det dybe vand og købte en af de dyre themes(2016). Dette theme lærte mig endnu mere om de mange muligheder der er i wordpress og jeg blev mere og mere hooked på at prøve kræfter med DIVI, som jeg i dag er rigtig glad for at arbejde med.

2009

2013

2015

2016

Og så begyndte andre at spørge..

om jeg ville nørkle med at opsætte WordPress og få den til at blive til en pæn hjemmeside for dem, hvilket jeg sagde ja til da jeg elsker at kunne hjælpe andre med at få deres budskaber ud i cyberspace.
Det er efterhånden blevet til en del og her er et udpluk af dem og flere vil komme på med tiden, når jeg har fået tilladelse fra sitens ejer at lægge et printscreen af den færdige side op herinde: