Manny sleeping at the working desk 2017
Katte

Når man har katte og arbejder hjemmefra

Jeps du læste rigtig, vi har katte, og de kære firbenede venner deres helt egen mening om hvordan det der “arbejde hjemmefra” skal gøres.
Manny, som er en af de killinger vi har beholdt som kastrat fra vores tid som opdrættere af Maine Coon katte. Hans yndlings soveplads er på vores arbejdsbord, som er et langt træbord vi har sat op på væggen i vores arbejdsværelse. Og dag snuppede han mandens del af arbejdsbordet, og som billedet viser det altså ikke helt let at arbejde hjemmefra, når han beslutter sig for at der skal han altså ligge færdig basta. Jeg tror ikke han er helt bevidst om hvor stor en kat han vitterlig er 😀
Og sommetider så skal de nok få sat et poteaftryk på vores arbejde, så hvis du pludselig ser et ord med et par ekstra bogstaver i, så er det dem som lige har været inde og medgive en kommentar her på siden.
Mange spørger os om det ikke er for meget at have mere end 1-2 katte. Og nej når man har en harmonisk flok, som vores så mærker vi ikke ret meget til at vi har mere end 2. Og så er der lige den “virus” man får som katte opdrætter. Nogle gange så flytter en killing bare ikke. Og Manny er en sådan killing. Manny kravlede i den grad under huden på os, og vi kunne ikke slippe ham så derfor blev han hos os. Og livet som kastrat hos os, det nyder han til fulde.

Vil du vide mere om Maine Coon?

Hvis du ønsker at læse mere om Maine Coon katte og se på smukke katte og killinger, så tag et kig på vores gode venner og tidligere samarbejdspartner GigantCat. Her boede vores afkom Brumme aka Sabrecats Pavorotti of GigantCat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *