CV

skævt billede af Kathllyn

Digital Ildsjæl

Står du og din virksomhed, der godt kunne bruge en digital Ildsjæl indenfor online markedsføring!
Så læs videre for her er en enestående mulighed for at få en der brænder for faget.

Eller download mit CV HER

Jeg er nu snart ved vejs ende med mit studie, markedsføringsøkonom. I skrivende stund er jeg i gang med praktikdelen på sidste semester og så skal hovedopgaven skrives færdig. Ultimo februar 2019 står jeg med et fint diplom i hænderne.

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Vælger du mig som din kommende medarbejder, vil du opleve en meget ambitiøs, udadvendt og positiv person, og det kan ses på min hjemmeside og mine skriverier.

Selvom det er lidt af en kliche, vil jeg hårdnakket påstå, at jeg ser udfordringer som muligheder, der kan fører mig til nye erfaringer rent personligt og fagligt, fordi det gør at jeg bliver dygtigere indenfor mit felt.

Mine kompetencer

Jeg har tidligere arbejdet som kontorassistent med både løn og almen sagsbehandling, hvilket har været givende og lærerigt arbejde i form af, at det lærte mig at arbejde selvstændigt og i grupper. Hvilket jeg synes, det er vigtigt at kunne begge ting, fordi en kombintation af disse to arbejdsmåder bringer det bedste resultat frem.

Hvorfor så skifte karriere?

Igennem online markedsføring får jeg udlevet den kreative, nysgerrige side af mig, som brænder for at gode oplevelse til kunderne når de henvender sig.  Hvilket er.så skønt at se når de går glade derfra med resulatet af det arbejde man har lavet for dem..Dette giver mig bare så meget på bundlinjen, at give det til dem, hvilket da også er derfor, du altid kan regne med et godt stykke arbejde fra mig.
Jeg ELSKER mit fag og min uddannelse.

Behøver jeg at sige, at jeg har et godt kendskab til de sociale medier ? 😉

Har jeg fanget din interesse?

Havde du gættet på mit skriv, at jeg er meget struktureret, pålidelig og ansvarsbevidst?
Det er bare så vigtig en værdi hos mig at gøre det så godt, jeg kan, så du/I som virksomhed ved, I kan regne 100% med mig.
Det giver mig nemlig tryghed og det tænker jeg, I vil sætte pris på og selv har behov for?
Ellers kan jeg sige, at jeg er ganske afbalanceret og er i ro med mig selv – i hvert fald så meget, det nu kan lade sig gøre i den her fantastiske, skøre, utilregnelige verden, vi lever i 😉

Ring endelig til mig på 29 25 40 42 eller send mig en besked via formularen nederst , hvis du har spørgsmål.
Hvis du ikke er den, jeg leder efter, men kender en der kender en der gør, Så giv vedkommende link til denne side.
Tak fordi du læste med.
De bedste hilsner,

Kathlyn Reneeh Bjerre