billede af ansigter
Mindset

Brug din blog til at opbygge relationer med dine læsere

Det er ikke bare ligegyldigt hvordan du skriver indholdet på din blog.

Dette citat af Andrew Davis siger faktisk så tydelig, at indholdet på en hjemmeside eller et andet social medie skal kunne bygge en relation til din læsere .

“CONTENT BUILDS RELATIONSHIPS. RELATIONSHIPS ARE BUILT ON TRUST. TRUST DRIVES REVENUE.”

Det  handler i bund og grund om at dine læsere skal kunne spejle sig selv i dit indhold.

Jeg er storbruger af sociale medier, og ofte støder jeg på steder hvor man ikke har skænket en tanke hvor meget det betyder, at indholdet bygger en relation til den der læser. Det er vigtigt at man holder sig for øje med den værdi og de signaler man sender ud til sine læsere.

Når du læser nyheder online.

Et eksempel som mange også har bidt mærke i , er hvordan kvaliteten på onlineaviserne er blevet forringet, de laver overskrifter som skal fange læseren og få denne til at klikke sig ind på indholdet. Men de mister en del af deres læsere på grund faktuelle fejl og masser af stavefejl i deres artikler. Man får indtrykket af, at den er skrevet hurtigt ind og så gjort offentligt. Ofte går lidt lang tid før fejlene rettes og sommetider rettes de slet ikke, trods flere læsere gør opmærksom på dette i kommentarfelterne.

Man mister sine læsere.

Dette er virkelig en skam, for troværdigheden har så meget at sige når det kommer til sociale medier. For læserne er blot et klik, så hurtigt mister man en læser. Så når man er den som er afsenderen, så skal der tænkes over kvaliteten af det man sender ud. Tænke over hvilke processer i produktionen af indhold er især vigtig, Og i det her nævnte eksempel, er det vigtigt at have en der korrekturlæser inden der bliver trykket på offentliggør.

Planlæg indholdet men skriv direkte fra dit hjerte.

Tænker du over hvordan indholdet præsenteres til dig eller accepterer du at sådan er det ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *