Cochlear Implant Nucleus N7
Cochlear Implant

Cochlear og Apple samarbejde

Udviklingen af  Cochlear Implant processoren sker i en hastig udvikling, og de forskellige producenter udvikler i sådan en hastighed at du næsten taber pusten i forsøget at holde dig opdateret med hvad sker indenfor området: D

Den producent som jeg har valgt at min implantat og processor skulle komme fra er Cochlear  fra Australien, som nu har lanceret en ny processor, som er navngivet Nucleus 7. Blandt Cochlear Implant brugere kaldes N7.
Der er ikke sket de helt store ændringer i forhold til N6, men stadigvæk et stort hop op ad for dem som bruger N5, da N6 bød på en del ændringer i forhold til N5. Her i Danmark kan man få sin processor opgraderet til ny processor hver 6. år, hvilket for mit vedkommende betyder at i 2018 kan jeg opgraderer til nyeste processor som da vil være N7.

Dette er en opgradering jeg ser frem til, for med N7, vil jeg ikke kun få muligheden for at få alle de ændringer der fulgte med N6, som kom på markedet blot 2 år efter jeg var blevet opereret og fik i den forbindelse N5. Med N7, som blev lanceret her i Danmark i Oktober 2017, kommer også det helt nyeste indenfor Nucleus serien at man nu kan streame fra sin Iphone til processoren. Dette er noget udsprunget af det helt nye samarbejde Cochlear har indledt med Apple da de gik i gang med udviklingen af N7. Dette samarbejde er et der i den grad kommer Nucleus brugerne til gode, at være i stand til at streame fra sin Iphone, Ipad eller Ipod ved at bruge en app på mobilen, åbner et vel af muligheder for brugerne, når det kommer til kommunikation. Streamningen skaber bedre og mere knivskarp kommunikations muligheder over mobilen og lign.
Jeg er meget forventningsfuld og ser frem til dagen hvor jeg må opgradere min processor, og der vil selvfølgelig komme en opfølgning her på siten når opgraderingen er sket.

Men jeg synes teknologien er spændende i disse årtier og at udvilklingen af teknologien for at hjælpe de hørehandicappede er gået så stærkt de seneste år siden det første  cochlear implant blev udviklet.

Her kan du læse nogle engelske artikler om Nucleus N7
https://www.multivu.com/players/English/7987851-cochlear-nucleus-7-sound-processor/

http://appleinsider.com/articles/17/10/25/apple-and-cochlear-partner-on-new-hearing-implant-technology

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *